fbpx
9 mei 2023

Servitect en 2Grips bundelen krachten om de ISM-methode te integreren in ITSM-tool 4me

Servitect en 2Grips, twee toonaangevende spelers in de IT-servicemanagement (ITSM) markt, gaan samen werken om de ISM-methode beter aan te sluiten op de ITSM-tool 4me. IT-organisaties kunnen met deze combinatie de kwaliteit van haar dienstverlening verbeteren, door de werkwijze compact en succesvol te organiseren.

Voordelen van de samenwerking

Servitect en 2Grips kenmerken zich door hun praktische kijk op IT-dienstverlening; compact, toepasbaar, en resultaatgericht. Door de krachten te bundelen combineren Servitect en 2Grips hun expertise en ervaring in IT-servicemanagement. Met deze samenwerking ontstaat een naadloze integratie van de ISM-methode in 4me.

De ISM-methode

De door Servitect ontwikkelde ISM-methode maakt ITIL en DevOps toepasbaar. ISM organiseert de werkwijze van de IT-organisatie op een compacte holistische manier, met veel aandacht voor de menselijke component. Door de grote toepasbaarheid van de werkwijze wordt het creëren van klantwaarde en flow eenvoudig en aantoonbaar.

4ME

2Grips levert en implementeert 4me op een praktische en compacte wijze, die aansluit op de ISM-methode. IT-organisaties profiteren zo van één gestroomlijnde en geoptimaliseerde toepassing van hun IT-serviceprocessen. Dit leidt tot snellere reactietijden, betere besluitvorming en hogere klanttevredenheid. 

Betere samenwerking en prestaties

ISM in combinatie met 4me bevordert de samenwerking en communicatie tussen medewerkers en teams, knelpunten en inefficiënties worden sneller geïdentificeerd en aangepakt. Met de integratie kunnen de standaard ITSM-dashboards en compliancy-oplossingen van Servitect goed worden gecombineerd. Dit helpt bij het identificeren van verbetermogelijkheden en het sturen van continue verbetering.

Kansen voor IT-organisaties

De samenwerking tussen Servitect en 2Grips biedt nieuwe mogelijkheden. Door de ISM-methode te integreren in de ITSM-tool 4me, profiteren IT-organisaties van een geoptimaliseerde en gestroomlijnde aanpak bij het beheren en verbeteren van hun IT-diensten. Dit zal leiden tot een hogere klanttevredenheid en een betere concurrentiepositie in de markt.

Meer weten over dit nieuwsbericht? Neem dan contact op met
Robert Dijkstra.
T: +31(0)505791387
E: r.dijkstra@servitect.com

 

Nieuwe versie ISM Management-dashboard

Het ISM Managementdashboard maakt deel uit van het ISM-besturingsmodel. In het besturingsmodel worden de organisatiedoelen bestuurbaar gemaakt door ze uit te splitsen naar de Werkwijze (proces),...

Schade, 68% past de werkwijze niet uniform toe

14 september gaf ik het webinar “Simpel IT service management”. We vroegen de deelnemers: “Hoe ervaren jullie de huidige inrichting van de IT-werkwijze?”. De antwoorden waren best schokkend......

Uitdaging, 70% wil van “brandjes blussen” naar gestructureerde aanpak

Als gebruikerstevredenheid ons grote doel is en organisaties dit hoog in hun missie, visie, doelstelling hebben staan en we zien dat er bijna niet op gemeten en er beperkt op gestuurd wordt, dan komt resultaatgericht sturen van de IT-organisatie in een vreemd daglicht te staan.

Wortell start met werkwijze op basis van ISM

Maandag 21-juni jl. is Wortell gestart met het gebruiken van de werkwijze op basis van ISM en daarbij de nieuwe inrichting van hun ITSM-tool ServiceNow. Verschillende werkgroepen hebben in ongeveer...

ISM-compliancytool DEMO!

Het toetsen én toepassen van NEN7510 voor de zorg en BIO voor de overheid was nog nooit zo eenvoudig. Met de online tool op ISMcompliancy.nl kun je in een handomdraai bladeren door de normen en...

ISM Portal

Zernikepark 4
9747 AN Groningen

Fokkerstraat 16
3833 LD Leusden

info@ismportal.nl
088 - 2034000