fbpx

Detachering – samen, voor grip op IT-beheer

In de snel veranderende digitale wereld van vandaag, speelt technologie een cruciale rol. IT Service Management (ITSM) vormt de essentiële link tussen geavanceerde technologieën en bedrijfsresultaten.
Ben je in de huidige krappe arbeidsmarkt op zoek naar professionals die deze cruciale rol op zich kunnen nemen, dan bent je hier op de juiste plaats. Wij presenteren hier een selectie van ons talent op het gebied van ITSM die voor detachering beschikbaar zijn. Onze specialisten beschikken over de benodigde kennis en ervaring om de IT-uitdagingen aan te pakken en je te ondersteunen in het bereiken van de bedrijfsdoelen.
Deze gedetacheerde specialisten zijn niet alleen experts in ITSM, maar ook innovatieve denkers en probleemoplossers. Zij vormen de schakel die technologie en bedrijfsstrategie met elkaar verbindt.

 

Kandidaatprofiel: Sven Schuur (22 jaar)

Sven is een jonge, ambitieuze en veelzijdige professional met een indrukwekkende academische achtergrond. Recentelijk heeft hij zijn Bachelor in Bedrijfskunde afgerond, met een focus op Technology & Management. Momenteel volgt hij twee masteropleidingen, namelijk Technology & Operations Management en Supply Chain Management, wat zijn sterke motivatie en leergierigheid onderstreept.

Ervaring en Vaardigheden

Sven heeft waardevolle praktijkervaring opgedaan op het gebied van inkoop en logistiek. Hij heeft een rol vervuld als telecom purchaser en heeft drie jaar lang op een logistieke afdeling gewerkt. Zijn verantwoordelijkheden binnen dit team omvatten bijna 2 jaar als coördinator. Bovendien heeft Sven betrokkenheid getoond bij diverse (systeemtechnische) projecten.

Hij beschikt over grondige kennis van LEAN, ERP/MRP-systemen, BPMN en de ISM-methode. Sven heeft een sterke interesse in operations, supply chain management, IT, digitalisatie en logistieke vraagstukken. Deze interesse heeft hij verder uitgediept tijdens zijn bachelorproject, waarbij hij een MRP-systeem in een ziekenhuisomgeving heeft onderzocht.

Persoonlijke kwaliteiten en interesses

Sven is iemand die zijn creativiteit en probleemoplossend vermogen graag wil inzetten. Hij is vooral geïnteresseerd in het oplossen, analyseren en begeleiden van problemen en vraagstukken. Hij is altijd bereid om nieuwe kennis op te doen, en is bijzonder geïnteresseerd in IT, digitalisatie en logistieke vraagstukken. Dankzij zijn brede interesses is hij veelzijdig inzetbaar.

Beschikbaarheid

Naast zijn studies is Sven beschikbaar voor 16 uur per week in de regio Groningen. Hij staat ook open voor mogelijkheden in andere plaatsen die goed bereikbaar zijn vanuit Groningen met het openbaar vervoer.

In Sven vindt je een gedreven, analytische en betrokken kandidaat met een brede interesse en vaardigheden op het gebied van operations en supply chain management. Zijn kennis van de ISM-methode, samen met zijn creativiteit en probleemoplossend vermogen, maken hem een waardevolle aanvulling voor elke organisatie.

Ik wil contact voor deze kandidaat

 


Kandidaatprofiel: Gidon van Dongen (40 jaar)

Gidon van Dongen is een ervaren en klantgerichte IT Service Management professional. Hij is al twee jaar werkzaam bij Servitect, waar hij zijn expertise in procesmanagement en de ISM-methode verder heeft uitgebreid.

Ervaring en Vaardigheden

Gidon heeft aanzienlijke ervaring met het optimaliseren van processen door middel van de ISM-methode. Hij heeft recentelijk met succes een opdracht voltooid bij een ziekenhuis in Gelderland. Hier heeft hij niet alleen medewerkers geholpen om efficiënter samen te werken, maar ook het management voorzien van inzicht in actuele prestaties. Deze prestaties zijn gebaseerd op de ISM-methode, waarbij Gidon een cruciale rol heeft gespeeld bij het inrichten, implementeren en borgen van de procesmatige werkwijze.

Gidon is een proactieve professional met een klantgerichte houding. Hij zoekt altijd naar manieren om het werk voor de klant beter te organiseren. Dankzij zijn ruime ervaring in IT Service Management zijn zijn communicatieve vaardigheden uitstekend ontwikkeld.

Persoonlijke Kwaliteiten en Interesses

Gidon wordt door anderen vaak gezien als een prettige coach, wat getuigt van zijn sterke leiderschapskwaliteiten en vermogen om effectief in een team te werken. Hij heeft een passie voor het verbeteren van processen en is altijd op zoek naar manieren om deze nog efficiënter te maken.

In Gidon vindt je een ervaren, klantgerichte en communicatieve professional die zich volledig inzet om processen te optimaliseren en teams efficiënter te laten werken. Zijn expertise in de ISM-methode en ervaring met IT Service Management maken hem een waardevolle aanvulling voor elke organisatie. Gidon kijkt er naar uit om met je in gesprek te gaan om zijn kwalificaties en ervaring verder toe te lichten.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid: in overleg.

 

Ik wil contact voor deze kandidaat

ISM Portal

Athenestraat 12
9403 DX Assen

info@ismportal.nl
+31 (0)88 - 2034000