fbpx

Downloads

Hier vind u een overzicht van artikelen, whitepapers en overige documenten over ISM en FSM. Deze zijn als pdf-bestand te
downloaden.

Whitepaper Lean Service Management
1+1=3

Hoe Lean en ISM elkaar versterken in een service-georiënteerde organisatie.
Een samenwerking tussen ProjectsOne en ISM

Whitepaper Snel en duurzaam voldoen aan NEN7510

De ISM-methode integreert het snel en gecontroleerd inrichten van de werkwijze conform NEN7510 en het duurzaam voldoen aan de eisen voor IT-beheer.

Whitepaper De impact van AVG (GDPR) op de IT

Wie meer wil lezen over de achtergronden van de AVG, de positie van de IT, hoe hier mee om te gaan, inclusief tips, kan hier de whitepaper downloaden.

Whitepaper Het ISM-Procesmodel

Deze download, het ISM-procesmodel, beschrijft in meer dan 70 pagina’s op tactisch en operationeel niveau de inrichting van de basisprocessen voor de uitvoering van technisch beheer. 

Whitepaper Enterprise Service Management (ESM)

Met ESM kan een serviceorganisatie die voor meerdere vakgebieden verantwoordelijk is, volstaan met één procesmodel, één procesondersteunende tool, één vorm van afspraken en rapportages en één vorm van interne aansturing.

Whitepaper FSM en BiSL: verliefd, verloofd, getrouwd?

Functioneel beheer behoeft nog veel ondersteuning voordat het uit kan groeien tot een volwassen vakgebied. De ASL BiSL Foundation stimuleert deze groei met de uitwisseling van kennis, ervaring en ‘best practices’ op basis van BiSL.

Whitepaper De Proces Management Matrix, varianten in procesaansturing

De juiste besturingsstructuur als succesfactor voor procesmatige dienstverlening.

ISM Portal

Zernikepark 4
9747 AN Groningen

info@ismportal.nl
050 - 5791387

Meer grip door inzicht

Wil jij meer grip op je IT organisatie? Grip begint met meer inzicht. Wij bieden je daarbij de belangrijkste inzichten en geven je handvaten d.m.v. een dashbord. Zo kun jij als leider van je IT organisatie gemakkelijk sturen op de door jouw vastgestelde serviceprestaties en klanttevredenheid-eisen. We nemen je mee in deze werkwijze in ons webinar. Meld je direct aan.

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds