fbpx

ITSM Dashboard

Het ITSM Dashboard toont managers vlot en accuraat alle KPI’s!

Het ITSM Dashboard helpt (IT-)managers snel inzicht te krijgen in de prestaties van hun organisatie. Het is een praktisch stuurmiddel om serviceniveaus, processen en hun teams te motiveren en bij te sturen. In het dashboard komen KPI’s, prestaties en verbeteracties samen. Onderlinge verbanden worden hierdoor zichtbaar.

Unieke wijze

Om gericht te kunnen sturen is actuele en accurate trendinformatie nodig. Het ITSM Dashboard koppelt doelstellingen, KPI’s, werkwijze, teamprestaties en verbeteracties op unieke wijze aan elkaar.

Het ITSM Dashboard kent een logische structuur en geeft snel inzicht in trends en oorzaken hiervan. Dashboard innovaties doen we gezamenlijk met de gebruikers zodat deze praktisch en snel beschikbaar zijn.

Blijvend positief effect

Organisaties die het dashboard gebruiken zien op korte termijn resultaat en zeggen dat het een blijvend positief effect heeft op de dienstverlening, zoals in onderstaand voorbeeld: geen tickets meer zonder einddatum (Oranje kleur), de werkvoorraad neemt af en er worden structureel meer meldingen verwerkt.

 

Wie

Het dashboard is van grote toegevoegde waarde voor managers die in één oogopslag een beeld willen krijgen van de actuele prestaties, gerelateerd aan de organisatiedoelen en de mogelijke verbeteracties.

Hoe

Middels een doordacht ontwerp geeft deze PowerBi- rapportage de belangrijkste KPI’s, prestaties en acties overzichtelijk weer.

Contact

Heeft u vragen over het ITSM Managementdashboard, neem dan contact op met de leverancier:

 

In onderstaande video’s geven we een demo van het ITSM Basisdashboard en het uitgebreidere dashboard. Het getoonde “Werkwijze dashboard” is één van de overzichten welke beschikbaar is op het uitgebreide ITSM Dashboard. Daarnaast kun je in de tweede video zien hoe er snel een analyse gemaakt kan worden van de werkvoorraad. Het ITSM Dashboards heette voorheen ISM Dashboard.

Servitect

Servitect B.V. levert verschillende ITSM Dashboards. Ga naar de website voor meer informatie.

Naar Servitect.com

ISM Portal

Athenestraat 12
9403 DX Assen

info@ismportal.nl
+31 (0)88 - 2034000