fbpx

Jouw IT-afdeling eenvoudig door de audit

Met een gestructureerde aanpak schade voorkomen en eenvoudig voldoen aan NEN7510, BIO en NEN27001

Niet voldoen aan de normen voor informatiebeveiliging zorgt voor grote risico’s. Je loopt dagelijks risico op een data-lek waardoor data en gevoelige informatie op straat komen te liggen. De imagoschade die hiermee gepaard gaat is niet te overzien. Het vertrouwen van de [maatschappij, klanten, cliënten] is in één klap weg. Ook het risico op een flinke boete is niet denkbeeldig. En wanneer je niet slaagt voor de audit kan in extreme gevallen jouw organisatie zelfs zijn deuren moet sluiten.

Onbewust bekwaam
Voor velen voelt het dan ook als een last en veel gedoe om te voldoen aan informatiebeveiligingsnormen, maar dit is niet nodig. Goed georganiseerd biedt het ook veel voordelen en kan het onderdeel zijn van een professionele dienstverlening. Wij hebben een bewezen effectieve aanpak ontwikkeld waarmee jouw IT-afdeling eenvoudig kan voldoen aan deze normen. Met onze aanpak krijgt compliance voortdurend de aandacht die het verdient. Medewerkers kunnen onbewust bekwaam gaan werken volgens de norm. Er is geen stress meer als er weer een audit komt. Alles is netjes opgenomen in de processen van de dagelijkse werkzaamheden.

Direct inzicht
Op basis van een aantal eenvoudige uitgangspunten tonen Wim Hoving en Robbert-jan van Lippevelde hoe een IT-afdeling eenvoudig voldoet aan de informatiebeveiligingsnormen. Hierbij tonen ze hoe deze aanpak werkt. Spoiler: onze geïntegreerde benadering wordt concreet gemaakt met een walk through door de ISMcompliancy tool. Hierdoor krijg je direct inzicht in wat er nodig is binnen jouw IT-afdeling.

Vergeet niet nu al de tijd in je agenda vrij te maken en je nu al aan te melden om jouw plek te reserveren.

Interessant voor
Dit webinar is speciaal interessant voor de IT-manager, Security Manager, CISO, Procesmanagers, Functionaris Gegevensbescherming (FG) en IT-teamleiders binnen de Zorg, Waterschappen, Gemeenten, Provincies en Overheden.

Over Servitect

Servitect is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van ITSM. Ze is de ontwikkelaar van de ISM-methode die bij 100-plus organisaties geïmplementeerd is. Servitect presenteert een vernieuwende kijk op de integratie van Informatiebeveiliging én IT Service Management. Het voldoen aan security was nog nooit zo eenvoudig.

Wim Hoving
Hij staat bekend om zijn confronterende verhalen, zijn hekel aan heilige huisjes en zijn innoverende drang om IT-servicemanagement dienstbaar te laten zijn aan de business. Al ruim 20 jaar is hij actief bij vele servicemanagement-invoeringen. De laatste 10 jaar vooral middels de mede door hem ontwikkelde ISM- en FSM-methode. Zijn drive is beheerorganisaties grip geven op hun werkwijze, zodat ze tevreden klanten krijgen en behouden. Leren werken en groeien met één servicegerichte geïntegreerde werkwijze. Teams laten doorgroeien tot professionele serviceleveranciers.
Wim spreekt regelmatig over ITSM, schrijft boeken, publiceert artikelen en blogs en leidt de ISM-masterclasses.

Robbert-jan van Lippevelde
Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de Servitect dienstverlening en de doorontwikkeling van de FSM- en ISM-invoeringsmethode. Auteur van de ISM-Invoeringsmethode. Hoofdontwikkelaar van de ISM-compliancytool. Daarnaast als projectleider, trainer of verandermanager betrokken bij vele verander trajecten naar een succesvolle dienstverlenende organisaties o.b.v. de FSM- en ISM-methode.

Wat is ISM methode model betekenis ISM Portal
Wat is ISM methode model betekenis ISM Portal
Wat is ISM methode model betekenis ISM Portal
Wat is ISM methode model betekenis ISM Portal

ISM Portal

Athenestraat 12
9403 DX Assen

info@ismportal.nl
+31 (0)88 - 2034000