fbpx

ISM Projectleiderstraining

De ISM Projectleiderstraining is een training voor ervaren ITSM-consultants, die de ISM-methode en/of FSM-methode succesvol willen implementeren bij klanten.

ISM Projectleiderstraining

Het doel van training is om de deelnemers een diepgaand inzicht te geven in de ISM Invoeringsmethode. Na het volgen van de training zijn de deelnemers in staat om een ISM-invoering zelfstandig en succesvol uit te kunnen voeren. Van de deelnemers wordt kennis van de ISM-methode verondersteld op ISM Masterclass niveau.

Inhoud

In de projectleiderstraining komen onder andere de planning van een ISM-invoering, het gebruik van de invoerings- en framework-hulpmiddelen en de benodigde soft skills uitgebreid aan de orde.

Hoofddocent is Robbert-jan van Lippevelde, verantwoordelijk voor de ISM Invoeringsmethode. De training duurt 2 aaneengesloten dagen, verdeeld over vijf dagdelen. Er zijn per training 15 plaatsen beschikbaar.

Deelnemers die de training succesvol hebben doorlopen ontvangen een certificaat en worden opgenomen in het ISM-Register.

Kosten

De projectleiderstraining kost € 1.250,- per deelnemer, exclusief BTW en inclusief één overnachting en alle overige verblijfskosten.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze training dan kunt u contact met ons opnemen op 050-5791387 of door even een mail te sturen.

ISM Portal

Zernikepark 4
9747 AN Groningen

Fokkerstraat 16
3833 LD Leusden

info@ismportal.nl
088 - 2034000

ISM Foundation training

Prettig en efficiënt samenwerken, zonder misverstanden en onnodige vertraging. Na de training heb je inzicht in jouw werkzaamheden en de basisprocessen van ITIL. Je ontvangt praktische tips en tricks om deze processen optimaal toe te passen in jouw werkzaamheden.

Download direct de opleidingsbrochure.