fbpx

ITIL – ISM Bridge Training

De brug tussen de theorie en de dagelijkse praktijk

Hoewel vrijwel alle IT-organisaties hun werkwijze baseren op ITIL blijkt dit in de praktijk vaak te veel en te complex. Steeds meer organisaties gaan daarom over op ISM, de compacte ITIL-toepassing.

Gelukkig hoef je daarvoor niet helemaal opnieuw te beginnen: met ITIL is al een heel goede basis gelegd. Met de ITIL-ISM Bridge training wordt helder uitgelegd hoe deze kennis te gebruiken is bij de toepassing van de ISM-methode. In deze training krijgt de deelnemer inzicht in de methode en de manier waarop deze heel praktisch ingezet kan worden.

Waarom

Kennis is de basis van succesvol presteren. Wie over goede ITSM-kennis beschikt zal beter presteren en ook beter samenwerken met zijn collega’s die dezelfde kennis hebben. Sneller werken, met minder discussie en overleg.

Hoe

In een klassikale training met maximaal 15 deelnemers wordt aan de hand van een training inzicht gegeven in de toepasbaarheid van ITIL door middel van de ISM-methode. Een in de praktijk werkzame trainer zal met praktijkvoorbeelden laten zien hoe dat mogelijk is.

De ITIL – ISM Bridge Training duurt 1 dag en is een goede voorbereiding op het (optionele) ISM Foundation examen.

Wie

Iedereen die werkzaam is in een IT-Servicemanagement organisatie en basiskennis heeft van ITIL, kan aan deze training deelnemen. Maar vooral die mensen die nu echt eens praktisch toepasbaar met ITIL aan de slag willen zijn erg geholpen met deze training.

Waar

Deze training kan zowel in de vorm van een open inschrijvingstraining worden gevolgd, maar ook een in-house training voor 6 tot 15 personen behoort tot de mogelijkheden.

Hoeveel

De investering voor een eendaagse in-house training is vanaf € 335,- per persoon.

Contact

Heeft u vragen over de ITIL – ISM Bridge Training, neemt u dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden:

 

ISM Foundation Training Examen Servitect ISM Portal

ISM Portal

Fokkerstraat 16
3833 LD Leusden

Athenestraat 12
9403 DX Assen

info@ismportal.nl
+31 (0)88 - 2034000