fbpx

ISM Foundation Videotraining

Op naar het nieuwe normaal op opleidingsgebied

Nu we selectiever worden in onze (fysieke) contactmomenten, zal dat ook steeds meer gaan gelden voor trainingen. Daarom bieden we onze ISM Foundation training nu ook digitaal aan als videotraining.

Niet meer samen in één klaslokaal, maar in je eigen omgeving. Je krijgt geen vooraf opgenomen beelden, zoals bij een e-training, maar volgt gevarieerde lessen die live gegeven worden door een trainer. Je krijgt dus gewoon direct antwoord op je vragen. Omdat hele lesdagen achter een scherm te intensief zijn wordt de training in dagdelen verzorgd.

 

Waarom

Kennis is de basis van succesvol presteren. Wie over goede ITSM kennis beschikt zal beter presteren en ook beter samenwerken met zijn collega’s die dezelfde kennis hebben, sneller werken, minder discussie en overleg.

Hoe

Door middel van een digitale leeromgeving wordt de volledige ISM-Foundation kennis behandeld door een ervaren docent, die live les geeft. In de lessen zit veel afwisseling tussen theorie, opdrachten in kleine groepen, vragen en ook interactieve onderdelen.

De ISM Foundation training is een goede voorbereiding op het (optionele) ISM Foundation examen. Met de aanvullende examentraining ben je extra goed voorbereid,

De training vindt plaats in 4 dagdelen van circa 3 uur.

Wie

Iedereen die werkzaam is in een IT-organisatie weet dat het belangrijk is dat we allemaal dezelfde taal spreken. De training is daarom gericht op die mensen die een rol hebben in een IT-beheerorganisatie.
Door de flexibele lesvorm is het mogelijk om deze training te organiseren als een bedrijfstraining, maar deze training wordt ook in een open inschrijvingsvorm aangeboden.

Waar

De training is niet afhankelijk van een locatie: de deelnemers kunnen overal zitten. Daarnaast volstaat een computer of laptop met een goede internetverbinding. De video training is voor 6 tot 15 personen.

Hoeveel

De investering voor de video training van 4 dagdelen is vanaf € 335,- per persoon.

Contact

Heeft u vragen over de ISM Foundation Videotraining, neemt u dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden:

 

8,4

ISM Foundation Training Examen Servitect ISM Portal

ISM Portal

Athenestraat 12
9403 DX Assen

info@ismportal.nl
+31 (0)88 - 2034000