fbpx

Demand-IT 

Dienstverlening is een teamprestatie. Het goed in beeld krijgen van de IT-vraag van de klant, het vertalen naar functioneel ontwerpen en het aansturen van de levering vergt samenwerking van veel partijen. Als de onderlinge samenwerking hapert loopt de dienstverlening niet. Met de Demand-IT game worden actuele knelpunten in het team herkenbaar en bespreekbaar en wordt het effect van beter samenwerken ervaren.

In een cursus doe je kennis op, in een masterclass inzicht en in een game ervaring en vaardigheden. Door een game te houden met deelnemers uit je eigen team wordt in een ontspannen setting de onderlinge samenwerking en sfeer versterkt. Daarbij ervaar je ook nog eens wat het effect van continu verbeteren is.

 

Wat

In de Demand-IT game wordt in realistische setting een uitdagende vraag nagespeeld, waarin iedereen kan ervaren hoe de huidige manier van werken functioneert en welke alternatieven mogelijk zijn.
Aan de deelnemers de opdracht om de Demand-Supply chain optimaal in te richten zodat de klanten beter geholpen worden.

Wie

Van manager tot medewerker, iedereen die in een team of afdeling werkt ervaart wel eens dat de communicatie en het maken van onderlinge afspraken beter kan. In deze simulatie, die in groepen van 8 tot 15 personen wordt gespeeld, kunnen alle medewerkers en managers van een afdeling of team meedoen.

Hoe

In een business simulatie, even helemaal los van het werk, ervaar en oefen je met collega´s situaties die je ook meemaakt in de dagelijkse praktijk. In één dag op een leuke manier ervaren wat het is om procesmatig te werken in een service afdeling.
Het grote voordeel is dat je dit doet in een veilige omgeving onder begeleiding van een ervaren coach. Op die manier kun je leren van de fouten die we maken.

Waar

Gezamenlijk wordt een locatie uitgekozen waar niet te veel afleiding is. Even uit de vertrouwde omgeving los van de dagelijkse werkzaamheden.

Hoeveel

De investering voor deze 1-daagse in-house training is vanaf € 207,- per persoon.

Contact

Heeft u vragen over de Demand-IT game, neemt u dan gerust contact met ons op:

 

ISM Portal

Zernikepark 4
9747 AN Groningen

info@ismportal.nl
050 - 5791387

Meer grip door inzicht

Wil jij meer grip op je IT organisatie? Grip begint met meer inzicht. Wij bieden je daarbij de belangrijkste inzichten en geven je handvaten d.m.v. een dashbord. Zo kun jij als leider van je IT organisatie gemakkelijk sturen op de door jouw vastgestelde serviceprestaties en klanttevredenheid-eisen. We nemen je mee in deze werkwijze in ons webinar. Meld je direct aan.

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds