fbpx

WATSON ASSOCIATES

Al sinds onze oprichting in 2012 werken wij er dagelijks aan om ambassadeurs te maken van onze klanten. Dat lukt ons door onze mensgerichte aanpak te koppelen aan enthousiasme, veel ervaring, deskundigheid én de drive om organisaties telkens weer een beetje beter te laten presteren.

Onze specialisten/trainers verstaan de kunst om IT-Service Management weer praktisch te maken, waardoor er een focus is op je klanten én je medewerkers. Zij staan nog dagelijks midden in de praktijk en hanteren een mensgerichte aanpak, die gegarandeerd blijvend resultaat oplevert voor je organisatie, medewerkers én teams.

Vakinhoudelijke IT-Service Management opleidingen en op communicatie en gedrag gerichte trainingen, zijn een essentieel onderdeel van onze mensgerichte aanpak. Daarom bieden wij, naast onze mensgerichte implementatieaanpak, diverse praktische trainings- en coaching oplossingen om organisaties klantgerichter, efficiënter en wendbaarder te maken. Veel van onze opleidingen zijn flexibel planbaar en maken gebruik van online hulpmiddelen. Zo blijf je zélf de baas over je agenda en behaal je het maximale leerrendement. Het resultaat is top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Wij verzorgen alle ISM-trainingen, die door partners mogen worden gegeven;

 • ISM of FSM Awareness training (0,5 dag)
 • ISM Foundation verkort (in 1 dag)
 • FSM Introductie (in 1 dag)
 • ISM of FSM Examentraining + examen (in 1 dag)

 

Daarnaast bieden wij nog enkele aansprekende op IT-Service Management gerichte opleidingen en trainingen, zoals;

 • IT-Service Managers vakopleiding
  leert je om nog beter regie te voeren op je klantvragen en verwachtingen
 • Procesmanagers leergang
  leert je de praktische vaardigheden om je proces écht te kunnen managen
 • Lean voor ISM
  leert je de praktische Lean tools direct toe te passen in je ISM omgeving en je behaalt ook nog eens een Lean-orange belt certificaat
 • DISC voor ISM
  leert jou als Service Management professionals binnen het ISM werkgebied, om communicatie en gedrag effectief en efficiënt toe te passen in je dagelijkse praktijk

Ga voor meer informatie naar de website van Watson Associates.

ISM Portal

Fokkerstraat 16
3833 LD Leusden

Athenestraat 12
9403 DX Assen

info@ismportal.nl
+31 (0)88 - 2034000