fbpx

Ventus

De Ventus Groep ondersteunt haar klanten sinds 1998 op het gebied van ICT bij het realiseren van projecten, door het detacheren van specialisten & managers en het beheer van bedrijfskritische omgevingen. De specialisten binnen de werkmaatschappijen volgen de technologische ontwikkelingen op de voet en vertalen deze naar praktisch toepasbare en daadwerkelijk te realiseren baten bij haar klanten.

Strategie ook realiseren

Wij zien bij veel bedrijven een gat tussen strategie en uitvoering. Het ontbreekt organisaties meestal niet aan innovatieve ideeën en slimme plannen, maar we merken dat er behoefte is aan IT-professionals die de kennis en ervaring hebben om die strategie ook daadwerkelijk te realiseren.
Wij zijn IT-professionals die hun beloften waarmaken. Wij zijn ondernemende managers, slimme adviseurs en denkende uitvoerders van complexe en ingrijpende IT-projecten. Wij zorgen dat IT bijdraagt aan het resultaat van onze klanten.
Ventus is daarmee dè ideale partner om de beschreven strategie daadwerkelijk te implementeren waarbij innovatieve ICT-oplossingen binnen tijd en budget worden gerealiseerd. De competenties die we hiervoor meebrengen zijn: betrouwbaarheid, realisatie- en daadkracht, ondernemerschap en oplossingsgerichtheid.

IT-expertise onderverdeeld

Onze professionals hebben o.a. expertise op het gebied van infrastructuur, security, netwerken, (automated) testen, testmanagement, data science, agile scrum, projectmanagement, servicemanagement en business analyse. Ventus heeft deze IT-expertise onderverdeeld in vier werkmaatschappijen, elk met haar eigen aandachtsgebied. De IT-managementexpertise wordt  aangeboden vanuit Ventus Information Management BV, de IT-technische expertise vanuit Ventus IT Professionals BV, de testexpertise vanuit Ventus Test Professionals BV en de data expertise vanuit Ventus Data Professionals B.V. Deze vier werkmaatschappijen opereren zowel zelfstandig als gezamenlijk, afhankelijk van de situatie bij de klant. Ventus werkt zowel voor overheids- en non-profitorganisaties als voor het (inter)nationale bedrijfsleven.

Ventus streeft naar kwaliteit en is daarom consultancy en education partner van ISM.

Meer informatie over Ventus is te vinden op www.ventus.nl

ISM Portal

Fokkerstraat 16
3833 LD Leusden

Athenestraat 12
9403 DX Assen

info@ismportal.nl
+31 (0)88 - 2034000