fbpx

ExplainiT

“ExplainiT maakt medewerkers en organisaties productiever”

ExplainiT is een trainingsbureau met een breed aanbod aan vaardigheidstrainingen. ExplainiT vergroot, vanuit een partnerschap, kennis en vaardigheden van medewerkers. Inmiddels al bij meer dan 2.500 organisaties.

U staat centraal

Om kwalitatieve vaardigheidstrainingen te kunnen bieden en trainingsbehoeften optimaal in te vullen, stelt ExplainiT de praktijksituatie van medewerkers en organisaties centraal. De communicatielijnen zijn kort en de accountmanagers ontzorgen u in het proces van advisering, organisatie en evaluatie van trainingen.

Expert in maatwerk

Voor iedere trainingsbehoefte kent ExplainiT een passende oplossing. ExplainiT biedt verschillende trainingsvormen zowel individueel als in groepsverband, met ervaren praktijkgerichte trainers. In-company of op één van de 18 trainingslocaties in Nederland. Om trainingen volledig op maat aan te bieden.

Beste Opleider van Nederland

ExplainiT is officieel gecertificeerd en verkozen tot Beste Opleider van Nederland waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken en een hoogwaardige dienstverlening kunt verwachten.

Meer weten over de trainingsmogelijkheden van ExplainiT?

Kijk op www.explainit.nl of neem direct contact op via 088 122 55 88.

ISM Portal

Athenestraat 12
9403 DX Assen

info@ismportal.nl
+31 (0)88 - 2034000