fbpx

Centric

Een systeem onder de knie krijgen? Je certificaten behalen? Je technische kennis aanscherpen? Centric Education helpt je vooruit. Met vijfentwintig jaar ervaring, behulpzame docenten en opleidingscentra door het hele land. En natuurlijk: trainingen die direct aansluiten op jouw werksituatie en je verder helpen in je ontwikkeling als IT-professional.

Altijd de juiste training

Centric Education is dé praktijkopleider van IT-Nederland. We bieden opleidingen op het gebied van software ontwikkelen, testen en het inrichten en beheren van IT-processen. Maar ook voor systeemtrainingen en end user-trainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien zijn veel trainingen geschikt voor alle niveaus, van introductietrainingen voor eindgebruikers tot technische certificatietrainingen voor professionals. Dus wat je expertise, wens of niveau ook is, Centric Education heeft de juiste training in huis.

Snel van start

Samen maken we jouw opleidingsambitie waar. Op een effectieve manier en met veel ruimte voor overleg, praktijkcases en individuele begeleiding. We hebben zeven opleidingscentra, hanteren verschillende lesvormen, zijn Cedeo-erkend en hebben liefde voor het vak en hart voor de cursisten. Daarom bij ons geen lange wachttijden en grote klassen, maar verschillende startmomenten en trainingen in kleine groepjes.

Vanuit de praktijk

Centric Education is onderdeel van Centric, een van de grootste IT-dienstverleners van Nederland. Omdat onze 5.000 IT-professionals dagelijks toepassen wat wij onderwijzen, ben je verzekerd van veel praktijkinformatie en -cases. Bovendien zijn onze trainers zelf in het bedrijfsleven actief en spitsen ze de lesstof toe op jouw werksituatie. Zo kun je gericht werken aan jouw skills en carrière. Dát is Centric Education: vooruit in ICT.

De beloftes van Centric Education

  • altijd actueel
  • altijd toepasbaar
  • altijd getraind door docenten met praktijkervaring
  • altijd met oog voor jouw behoeften
  • altijd met persoonlijke aandacht

Meer informatie lezen over Centric Education? Ga naar www.centric.eu/education.

ISM Portal

Fokkerstraat 16
3833 LD Leusden

Athenestraat 12
9403 DX Assen

info@ismportal.nl
+31 (0)88 - 2034000