fbpx

Control-IT 4 ISM

Dienstverlening is een teamprestatie. Het goed in beeld krijgen van het aansturen van de levering van IT-diensten aan de klant vergt samenwerking van veel partijen. Als deze onderlinge samenwerking hapert, dan loopt de dienstverlening niet. Met de ISM Control-IT 4 game worden actuele knelpunten in het team herkenbaar en bespreekbaar en wordt het effect van beter samenwerken ervaren.

In een cursus doe je kennis op, in een masterclass inzicht en in een game ervaring en vaardigheden. Door een game te houden met deelnemers uit je eigen team wordt in een ontspannen setting de onderlinge samenwerking en sfeer versterkt. Daarbij ervaar je ook nog eens wat het effect van continu verbeteren is.

Wat

De Control-IT 4 ISM speelt zich af in realistische setting waar een uitdagende vraag wordt nagespeeld. Iedereen kan ervaren hoe de huidige manier van werken functioneert, waar nu de knelpunten liggen en welke alternatieven mogelijk zijn.

Wie

Van manager tot medewerker, iedereen die in een team of afdeling moet samenwerken heeft wel eens het gevoel dat de communicatie en het maken van onderlinge afspraken beter kan. Deze simulatie die in groepen van 8 tot 16 personen wordt gespeeld kan dus gedaan worden door alle medewerkers en managers van een afdeling of team.

Hoe

In een business simulatie, even helemaal los van het werk, ervaar en oefen je met collega´s situaties die je ook meemaakt in de dagelijkse praktijk.
In één dag op een leuke manier ervaren wat het is om procesmatig te werken in een service afdeling.
Het grote voordeel is dat je dit doet in een veilige omgeving onder begeleiding van een ervaren coach. Op die manier kun je leren van de fouten die worden gemaakt.

Waar

We kiezen samen een locatie uit waar we de hele dag met rust gelaten worden. Even uit de vertrouwde omgeving los van de dagelijkse werkzaamheden.

Hoeveel

De investering voor deze 1-daagse in-house training voor 8 – 15 deelnemers is € 3.765,-

Contact

Heeft u vragen over Control-IT 4, neemt u dan gerust contact met ons op:

Reactie van één van de deelnemers:

“Realistisch spel, je komt dingen tegen die je in je dagelijks werk ook tegenkomt.”

Harmen de Vries, Biblionet

ISM Portal

Athenestraat 12
9403 DX Assen

info@ismportal.nl
+31 (0)88 - 2034000