ISM Infodag

Wil je kennismaken met Modern Service Management en de ISM-methode? Dan is de ISM Infodag op 7 december de uitgelezen kans om in contact te komen met bedenkers, toepassers en gebruikers van de ISM-methode! 

De dag is geheel verzorgd met inspirerende presentaties, lunch en een afsluitende borrel. Én, er zijn geen kosten aan verbonden.

Modern Sevice Management

Het thema is Modern Service Management; de integratie van o.a. ITIL, BiSL, DevOps, Lean & Agile, OBM en Compliance (o.a. AVG/GDPR) en hoe dit met ISM eenvoudig is toe te passen.

Sprekers zijn:
•    Wim Hoving en Robbert-jan van Lippevelde (Servitect)
•    Piet Egelmeer (Jeroen Bosch)
•    John Pijpers (De IT Regisseur)

Weetjes

Aan het eind van de dag ben je helemaal op de hoogte van Modern Service Management. Denk hierbij aan ITIL, BiSL, Agile en DevOps.

Je weet wat de ISM-methode inhoudt en hebt concrete verhalen uit de praktijk gehoord over de invoering en impact van ISM.
De dag is van 9.30 tot 16.30 geheel verzorgd zowel met een goede lunch, hapjes en een afsluitende borrel als inhoudelijk met interessante onderwerpen, boeiende sprekers en veel ervaringsdeskundigen om mee te sparren.

Bijwonen?

Wil je de infodag bijwonen? Meld je dan kosteloos aan.
Het definitieve programma vind je later hier op de site!

Contact

Wil je meer weten over het evenement of ISM? Neem dan contact op met Joke Coens: j.coens(at)servitect.com of bel met 050 305 05 28.

ISM goes to Luxembourg

Servitect heeft een nieuwe opdracht binnen gekregen. We mogen bij de University of Luxembourg een ISM-invoering gaan doen! Deze opdracht is door ons verworven in goede samenwerking met onze...

Invoering ISM en FSM van start bij de KwadrantGroep

De KwadrantGroep  heeft voor ISM gekozen om de IT-organisatie snel en eenvoudig verder te professionaliseren.  Tevens maakt de invoering  het makkelijker om te gaan voldoen aan de eisen van NEN...

Game voor Biblionet

Op 13 december mogen wij van ISM een game verzorgen voor Biblionet Groningen. Er gaan 15 medewerkers meedoen aan de game Control-IT 4  ISM. De game wordt verzorgd door Willem Buik en Carla...

Nieuwe consultancypartner Front five Verandermanagement

Het ISM-partnernetwerk is een nieuwe consultancypartner rijker! Onze nieuwe partner is Front five. Eigenaar is Djurre Dinkla, voormalig rugbyspeler op het hoogste niveau. Bij TVM verzekeringen...

ISM-methode staat op Beurs Zorg & ICT 14 t/m 16 maart 2017

Op 14, 15 en 16 maart staat de ISM-methode weer op de beurs Zorg & ICT. Voor zowel IT als Medische Technologie is ISM de oplossing, o.a. door de noodzakelijke ondersteuning van NEN 7510 en...

ISM Masterclass

De ISM Masterclass is een training voor ervaren ITSM-consultants, procesmanagers en IT-managers, die hun kansen zelf willen creëren en daarmee aan hun succes willen bouwen. Kijk hier voor meer informatie.

ISM Infodag 2019

ISM infodag 2019

Tijdens de ISM Infodag op 10 december ontdekt u laatste trends op het gebied van ITSM. Ook is er volop gelegenheid tot netwerken. Zo komt u gemakkelijk in gesprek met professionals die u verder kunnen helpen met verschillende IT-doelstellingen en uitdagingen. Deelname aan het evenement is gratis.

ISM Portal

Zernikepark 4
9747 AN Groningen

info@ismportal.nl
050 - 5791387