fbpx
10 mei 2023

Zorg & ICT 2023, kom bij ons langs!

Van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 juni zijn we weer aanwezig op de Zorg & ICT beurs 2023 in de Jaarbeurs Utrecht.

We hopen onze vele relaties in de zorg dan weer te spreken, en ook iedereen die geïnteresseerd is in het goed organiseren van de IT-dienstverlening en het voldoen aan de NEN7510. Graag leggen we uit hoe op compacte wijze de samenwerking beter georganiseerd en deels geautomatiseerd kan worden.
Zorg & ICT is dit jaar weer onderdeel van de Dutch Health Week. Tijdens de beurs geven René Drost en Wim Hoving elke dag een presentatie met als titel:

“Hoe structuur leidt tot goede IT-diensten
die voldoen aan de NEN7510”

De zorg heeft te maken met een groeiende behoefte aan hoogwaardige IT-diensten en toenemende druk op het gebied van security en NEN7510. Het combineren van deze aspecten wordt steeds complexer en vormt voor IT- organisaties, die al worstelen met ITIL en DevOps, een flinke uitdaging.

Gestructureerde aanpak

Met een vernieuwende gestructureerde aanpak kan dit eenvoudiger en resultaatgericht. Ontdek tijdens onze presentatie hoe je hoogwaardige IT-diensten kunt realiseren die ook voldoen aan de eisen van NEN7510 (of het Convenant MT en/of MDR/IVDR) en aansluiten op de basisprocessen die in iedere IT-organisatie voor komen.

Dit zijn de verschillende tijdslots:
– Dinsdag 13 juni, van 13.00 – 13.30 uur
– Woensdag 14 juni, van 16.00 – 16.30 uur
– Donderdag 15 juni, van 15.15 – 15.45 uur

Inspirerende demonstraties

Bezoek onze stand op locatie 01.A023 direct tegenover de stand van TOPdesk. Gedurende de hele dag zullen we in onze stand demonstraties geven van onze succesvolle ITSM Compliancy oplossing en onze ITSM Dashboards. Ontdek zelf hoe deze tools de besturing van de IT-dienstverlening versterken. Daarnaast zullen onze ITSM-experts ook aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden.

Maak het verschil

Als we samen werken aan de zorg, gezondheid en de ICT die dit alles ondersteunt kunnen we het verschil maken. Kom daarom naar deze Zorg & ICT vakbeurs en laat je inspireren. Volg de volgende link en meld je nu gratis aan!

Meld je gratis aan
 

Meer weten over de informatie in dit nieuwsbericht?
Neem dan contact op met Robert Dijkstra.
T: 088-2034000
E: r.dijkstra@servitect.com

Martijn Wiedijk, nieuwe consultant bij Servitect

Om het enorme succes van de ISM-methode en producten en diensten op te kunnen vangen is deze maand Martijn Wiedijk begonnen als ISM-consultant. Met zijn komst kunnen wij de levering van onze...

Van Haren Learning Solutions neemt ISM Foundation examen activiteiten over

Met ingang van 1 januari neemt Van Haren Learning Solutions, onderdeel van Van Haren Publishing, de ISM Foundation examens over van Servitect. Het is tevens de start van een nauwere samenwerking...

Uitdaging, 70% wil van “brandjes blussen” naar gestructureerde aanpak

Als gebruikerstevredenheid ons grote doel is en organisaties dit hoog in hun missie, visie, doelstelling hebben staan en we zien dat er bijna niet op gemeten en er beperkt op gestuurd wordt, dan komt resultaatgericht sturen van de IT-organisatie in een vreemd daglicht te staan.

Serious Gaming, serious results

Tijdens de corona periode hebben we geen games kunnen organiseren maar de afgelopen week konden we eindelijk deze leuke en leerzame techniek weer inzetten. Zo hebben we binnen een ICT-organisatie...

ISM People vraagt 2 Ervaren procesmanagers met kennis van TOPdesk [INGEVULD]

Voor een relatie in de regio Utrecht zoeken we: 2 ervaren procesmanagers met kennis van TOPdesk Functie eisen: Ruime ervaring met de aansturing IT-processen Ervaring in een divers en snel...

ISM Portal

Zernikepark 4
9747 AN Groningen

Fokkerstraat 16
3833 LD Leusden

info@ismportal.nl
+31 (0)88 - 2034000