fbpx
29 juni 2023

ISM5 procesmodel nu interactief beschikbaar op mijn.ISMportal.nl

Het is een spannende tijd voor iedereen die zich bezighoudt met besturingsmodellen voor het leveren van professionele diensten. Met de komst van het nieuwe boek de ISM-methode V5, openen we de deur naar een nieuw tijdperk vol met innovatieve aanpassingen. ISM5, met een krachtig besturingsmodel, staat klaar om je dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Dieper duiken in ISM5: Het proces-, operating- en besturingsmodel

ISM5 is niet slechts een update, het is een volledige transformatie. Naast het vernieuwende procesmodel, omvat ISM5 ook het bijgewerkte operating- en ISM-besturingsmodel.

Achter de schermen werken we ijverig om alle veranderingen en verbeteringen uit ISM5 te integreren in onze producten en diensten. We zijn blij om de release van een nieuwe versie van de ISM Foundation training en examenvragen te kunnen melden, en we hebben ook het ISM Dashboard en de ISM Compliancy oplossing aangepast naar ISM5.

Interactief procesmodel: kennis binnen handbereik

Met trots introduceren we ons interactieve procesmodel, dat vanaf nu beschikbaar is voor alle klanten via mijn.ismportal. Deze tool geeft je de mogelijkheid om elk proces te bekijken en de bijbehorende beschrijving te lezen.

Het stopt echter niet bij lezen alleen – het model nodigt je uit om dieper te graven. Je kunt doorklikken om de relaties tussen de verschillende processen te zien en verder doorklikken naar de processtappen. Zo vind je snel en eenvoudig de informatie die je zoekt. Alles binnen handbereik.

Toekomstgerichte aanpassingen

We houden onze blik op de toekomst gericht en blijven werken aan het doorvoeren van de ISM5 aanpassingen. We blijven je op de hoogte houden van verdere updates en nieuwe beschikbaarheden. Zorg ervoor dat je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Het ISM5 procesmodel staat klaar om de manier waarop we werken aanzienlijk te verbeteren. We zijn beschikbaar je te begeleiden naar de toekomst van professionele dienstverlening.

Meer weten over de informatie in dit nieuwsbericht?
Neem dan contact op met Robert Dijkstra.
T: 088-2034000
E: r.dijkstra@servitect.com

Het nieuwe ISM-methode 5 boek is uit!

Daar is het dan! Het nieuwe ISM-methode versie 5 boek is uit. De belangrijkste oplossingen, gedachten, ideeën en meningen over modern IT-servicemanagement in één boek samengebracht. Toepasbaar voor...

Nieuwe release ISM-dashboard

De nieuwe release van het ISM-dashboard is live gegaan. In deze release zijn een aantal belangrijke vernieuwingen doorgevoerd. Op basis van gebruikerservaringen zijn de filtermogelijkheden verbeterd...

Uitdaging, 70% wil van “brandjes blussen” naar gestructureerde aanpak

Als gebruikerstevredenheid ons grote doel is en organisaties dit hoog in hun missie, visie, doelstelling hebben staan en we zien dat er bijna niet op gemeten en er beperkt op gestuurd wordt, dan komt resultaatgericht sturen van de IT-organisatie in een vreemd daglicht te staan.

Nu meerdere normen op ISMcompliancy.nl parallel beschikbaar

Deze maand is er de laatste update doorgevoerd op ISMCompliancy.nl. We hebben daarmee weer een grote stap gezet in het vergemakkelijken van het voldoen aan kwaliteitsnormen. De tool laat de...

Het succes van het ITSM Dashboard voor de klant en de IT-afdeling

Een gesprek met Eppe Wolfis, manager I&A bij de Van Mesdag. Eppe deelt zijn ervaringen met de ingebruikname van een ITSM-dashboard binnen zijn afdeling. Het dashboard heeft een grote impact...

ISM Portal

Fokkerstraat 16
3833 LD Leusden

Athenestraat 12
9403 DX Assen

info@ismportal.nl
+31 (0)88 - 2034000